Ingrediënten – 4 personen

200 grammiddelgrote uien
4 eetlepelmilde olijfolie
175 gramVivera Plantaardig kruimgehakt
450 grammacaroni-spaghettigroente
800 gramtomatenblokjes in blik
200 mlwater
10 gramverse basilicum
300 gramvolkorenmacaroni
100 gramzuivelspread
200 grammozzarella

Bereidingswijze

1

Snijd de uien in dunne halve ringen. Verhit de olie op hoog vuur in een hapjespan en bak de ui 5-7 min. Voeg het kruimgehakt en de macaroni-spaghettigroente toe en bak 5 min.. Voeg de tomatenblokjes en het water toe. Breng aan de kook en laat 10 min. op middelhoog vuur stoven. Snijd het basilicum grof.

2

Meng de ongekookte macaroni, de zuivelspread en het basilicum erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep in de ovenschaal. Scheur de mozzarella in stukjes en verdeel erover. Dek de schaal af met aluminiumfolie en bak 25 min. in de airfryer op 180 °C. Verwijder de folie en bak nog 5 min. Laat 5 min. rusten voor serveren.

Terug naar de vorige pagina