Padelhoeren, ze lopen op iedere vereniging vrij rond, één of meerdere!

Nooit opgevallen? Dat is ook niet gek, ze zien er normaal uit, ogenschijnlijk dan.

Man, vrouw, queer, non-binair, bigender, genderfluïde, agender, genderneutraal, pangender, derde gender, … het zouden allemaal zomaar padelhoeren kunnen zijn!

Een padelhoer is meestal een opgewekt iemand, en loopt rond met een uitstraling van “Het maakt mij allemaal niet uit”. En dat is ook zo in zijn/haar/het geval. Vaak is een padelhoer een sociaal iemand, die van gezelligheid houdt, en hart heeft voor de sport padel.

Iedereen die hem/haar/het aanspreekt en vraagt  “Zin om te padellen? “, krijgt het standaard antwoord van een padelhoer “Ja hoor!”. Alleen wanneer de padelhoer al zes potjes op een dag heeft staan, zal hij/zij/het met heel veel moeite “Helaas, nee, jammer, sorry hoor” uit zijn/haar/het strot persen.

Het maakt de padelhoer dan ook niet uit wie het vraagt, een beginneling of een gevorderde speler. Niveau speelt geen rol voor de padelhoer.

En dat is ook te zien aan zijn/haar/het KNLTB ranking, vaak afgedaald naar 7/8, terwijl hij/zij/het makkelijk met 5/6 niveau mee zou kunnen komen. “Ranking!? Het maakt mij allemaal niet uit! “, ook een standaard uitspraak van een padelhoer. En ook dat meent hij/zij/het.

Hij/zij/het valt in bij competitie van lagere teams, no problemo voor de padelhoer, de padelhoer wordt in de ijskast gezet en krijg -0.5 aan zijn/haar/het broek, omdat zijn/haar/het medespelers geen twee ballen terug kunnen slaan over het net. Na afloop weer een standaard uitspraak van de padelhoer “Het was wel weer erg gezellig!”.

Vaak gebeurt het dat een padelhoer door, op dat ogenblik mindere, maar wel talentvollere spelers, regelmatig wordt gevraagd om mee te spelen. “Ja hoor”,  uiteraard speelt de padelhoer mee! Na verloop van tijd, komt talent boven drijven, en gaan de talentvolle spelers de padelhoer voorbij in spel niveau en de padelhoer wordt dan ook niet meer gevraagd. Of de padelhoer dan in een hoekje gaat zitten janken met een wit zakdoekje? Janken is niets voor een padelhoer. Hij/zij/het is blij dat hij/zij/het een bijdrage heeft kunnen leveren aan het naar een hoger niveau tillen van talenten. En bovendien, de padelhoer kan nu weer tegen andere verzoeken om mee te spelen “Ja hoor” zeggen.

Houd vanaf nu je ogen open wanneer je op de vereniging rond loopt, het PS-en ( Padelhoer Spotten) kan beginnen, je weet nu waar je op moet letten! En tag deze persoon, het zal hem/haar/het ongeloooofelijk veel plezier doen! Denk ik, maar kan het niet bewijzen.