Ingrediënten – 4 personen
- 320 g Barilla spaghettini
- 2 tenen knoflook
- 15 g peterselie
- 1 Rode peper
- 500 g cherrytomaten
- 150 g Roze garnalen
- 75 ml olijfolie extra vierge
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Spaghettini met garnalen op tafel.
- Kook de spaghettini volgens de aanwijzingen op de verpakking al dente (beetgaar).
- Hak de knoflook en peterselie fijn. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en hak het vruchtvlees fijn. Halveer de tomaten.
- Verhit in een ruime koekenpan de olijfolie. Fruit de knoflook en rode peper 2 min. Schep er de tomaten door en bak 3 min. mee. Schep er de garnalen en ¾ van de peterselie door.
- Giet de pasta af en vang een kopje kookvocht op. Meng de pasta goed door de tomaten met garnalen. Voeg eventueel een scheutje kookvocht toe. Breng op smaak.
- Schep de spaghettini op 4 borden en bestrooi met de rest van de peterselie.