Ingrediënten – 4 personen

  • 320 g Barilla spaghettini
  • 2 tenen knoflook
  • 15 g peterselie
  • 1 Rode peper
  • 500 g cherrytomaten
  • 150 g Roze garnalen
  • 75 ml olijfolie extra vierge

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Spaghettini met garnalen op tafel.

  1. Kook de spaghettini volgens de aanwijzingen op de verpakking al dente (beetgaar).
  2. Hak de knoflook en peterselie fijn. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en hak het vruchtvlees fijn. Halveer de tomaten.
  3. Verhit in een ruime koekenpan de olijfolie. Fruit de knoflook en rode peper 2 min. Schep er de tomaten door en bak 3 min. mee. Schep er de garnalen en ¾ van de peterselie door.
  4. Giet de pasta af en vang een kopje kookvocht op. Meng de pasta goed door de tomaten met garnalen. Voeg eventueel een scheutje kookvocht toe. Breng op smaak.
  5. Schep de spaghettini op 4 borden en bestrooi met de rest van de peterselie.
Naar de vorige pagina